Behandlingar

Här nedan finner du mer information om de behandlingar och tjänster jag erbjuder.

Schamansk Healing ca 90 min      950 kronor

Som schaman så ser jag redan individen som hel och perfekt. Under våra liv så kan vi vara med om saker som skapar djupa sår i vårt energifält och kan ge blockeringar i livet. Under en behandling så kommunicerar min själ med klientens själ, och på så sätt får information om vad som är i service för klienten. Så djupa sår och blockeringar kan omvandlas till gåvor och insikter som får din sanna essens att träda fram.

Privat sittning ca 30 min      600 kronor

Här får du möjligheten att träffa och kommunicera med dina nära och kära på andra sidan. Andevärlden väntar på att få lämna budskap till dig som är kvar här på jorden. Kom med ett öppet sinne och lämna ingen förhandsinformation, ha full tillit till att den som är menad att komma och kommunicera med dig kommer.

Medial vägledning ca 30 min      600 kronor

För dig som vill ha vägledning i livet. Jag kommunicerar med ditt energifält och din själ som har alla svaren om vad som är rätt väg för dig att gå. Det kan hända att en andekontakt tar chansen att träda fram, men det är du som bestämmer om det ska ske.

Healing med medial vägledning 60 min      850 kronor

Ryggmassage 25 min      350 kronor

Klassisk massage som inkluderar rygg, axlar och nacke. Avslutas med en djup avslappnande ansikts och huvud massage.

Helkroppsmassage 45 min      650 kronor

Klassisk massage som avlutas med en djup avslappnande ansikts och huvud massage.

Healingmassage 75 min      850 kronor

Klassisk helkroppsmassage som inkluderar healing. Avslutas med en avslappnande ansikts och huvud massage.

Medial undersökning och rening av hus 1200 kronor*

Om du har störande energier i ditt hus, lägenhet. Om det finns två parter inblandad så är det viktigt att båda parterna är överens. Ett kontrakt skickas ut som båda skall skriva på, där det står information om hur jag arbetar. Kontraktet skall återsändas till mig innan den mediala undersökningen sker.

* Utanför Söderhamns kommun tillkommer 18,50 kr/mil.

Gruppseans 300 kronor per person

Du kan boka in en grupp av minst fem personer högst sju. Jag lämnar alla budskap enskilt till var och en. Jag berättar om min resa om att vara medial och gruppen kommer att ges möjlighet att ställa frågor.