Schamansk Healing

Jag öppnar ett Helgat rum genom att kalla på kraften från dom fyra väderstrecken och Pacha Mama (Moder Jord), Viracocha (Skapandets Energi) och Munay Från dom djupaste vibrationerna av mitt hjärta.

I detta Helgade rum är både jag och klienten hållen och Healingen sker utanför linjär tid. Under healing session så är klienten även hållen av min Meza (Medicinknyte), 13 stenar som alla symboliserar min healing, där jag genom att ha arbetat med dessa stenar har förvandlat mina djupaste sår till gåvor.

Alla stenar vibrerar en alldeles egen kraft och energi som klienten får ta del av. En av dessa stenar är min lineagestone som är kopplad till alla medicinmän och medicinkvinnor bakåt i tiden som håller healingen, dessa förfäder träder in i service för klienten så att djupaste healing kan ske.

Själ till själ kommunicerar i sessionen. Vilket gör att den djupaste healing kan träda in. Då själen alltid vet vad som är rätt för klienten. Vår själ är kopplad till vårt ursprung och där vi kommer ifrån är allt redan helt.