Om mig

Välkommen till mig. Sen barnsben har jag känt och upplevt energier. Känner en djup tacksamhet till min mormor som fanns för mig och berättade för mig det jag då trodde var sagor. Men sagorna hon berättade om visade sig vara sanna. Jag förstår nu i vuxen ålder att hon förberedde mig på vad som skulle komma.

Jag har varit en sökare hela mitt liv, älskat alla former av mystik. Sökt svar på olika frågor utanför mig själv. Försökt att förstå och ha kontroll på det som sker. Ser nu idag att ju mer jag släpper kontrollen och bara är i nuet, så kommer alla svaren från djupet av mig själv. Jag har med åren börjat lita på min magkänsla/sjätte sinne till 100%. Jag känner djup tacksamhet till allt som hänt i mitt liv som har skapat erfarenheter.

Jag har inte alltid sett det så, men så kom jag i kontakt med den Inka Schamanska traditionen och det har förändrat mitt liv. Har gått en ett årig utbildning i Inka Schamansk Energimedicin för Victor Forselius. Ett år av djup healing som transformerade mina sår till ovärderliga gåvor. Genom att hela mig själv och mitt förflutna, så ger jag mina barn chansen att vara fria att gå sin livsväg, utan att behöva ärva mönster från mig.

Jag har ett mål i mitt förtagande och det är att ge nycklar till mina klienter, så att dom själva kan känna sin egen själ och förstå att vi alla bär på svaren inom oss själva. Ursprungets visdom finns inom oss alla.

Har även gått tre år hos Terry Evans utbildat mig till Medium och Andlig Healer samt Medial undersökning av hus.

Läst I Stockholm ett år till Samtals och RealEase Teraput för Eva Sati Lagnefeldt.

Varmt välkomna till mig

Katarina Forsberg